VARAA VAHINKOTARKASTUS

Soita tai lähetä sähköposti

OTA YHTEYTTÄ NYT
Autokorjaamo

Tuo autosi vahinkotarkastukseen

KUN VAHINKO SATTUU

 • Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi.
 • Tuo auto meille. Nouto/hinaus onnistuu myös.
 • Ilmoita vakuutusyhtiöltä saamasi vahinkonumero
 • Tarkastamme vauriot ja laadimme sähköisen vaurioilmoituksen
 • Vakuutusyhtiön hyväksynnän jälkeen saat kustannusarvion tai kiinteän hinnan (esim. omavastuun)
 • Sovitaan korjausaika
 • Sovitaan sijaisautosta
 • Ilmoitamme, kun auto on korjattu

Muista tehdä vahinkoilmoitus

Vahinkoilmoituksen voi täyttää ja lähettää sähköisesti netissä. Ilmoituksen jättämisen jälkeen saat vahinkonumeron, jonka tarvisemme vahinkotarkastuksen yhteydessä. Autamme sinua tarvittaessa ilmoituksen täyttämisessä.

Mikäli vaurioita on tullut myös vastapuolen autoon, on vahinkoilmoitus tehtävä viipymättä.

Airbag on virallinen vahinkotarkastaja ja vauriokorjaamo

Aloitamme korjaustyöt noin 15 minuuuttia kestävällä vahinkotarkastuksella, joka on asiakkaillemme ilmainen. Tarkastuksen yhteydessä tutkimme vauriot ja teemme sähköisen vaurioilmoituksen vakuusyhtiöiden yhteiseen CABAS-laskentaohjelmaan.

Laskentaohjelma nopeuttaa sekä kustannusarvion että korvauspäätöksen saamista. Parhaimmillaan päätös voi tulla jopa parissa minuutissa. Toisinaan vaurioista ja vakuutusyhtiöistä johtuen aikaa voi kulua kaksikin viikkoa.

Vahinkotarkastukseen ei ole välttämätöntä varata aikaa etukäteen, mutta suosittelemme soittamaan meille etukäteen numeroon 050 3870 777.

Muista, että sinä saat valita autokorjaamon itse. Riittää, että vakuutusyhtiö saa tiedon missä auto huolletaan.

Mitä kaikki maksaa?

Jokainen työ raamitetaan ja hinnoitellaan etukäteen. Saat kustannusarvion heti, kun olet jättänyt vahinkoilmoituksen ja me olemme listanneet vauriot. Kun tiedämme korjauksen kustannukset, voimme myös arvioida kannattaako käyttää kaskovakuutusta vai maksaa vauriot itse. Neuvomme sinua mielellämme.

Vakuutusyhtiön hyväksymässä korjauksessa maksat vain omavastuun ja vakuutusyhtiö maksaa loput. Vastapuolen aiheuttamissa vahingoissa omavastuuta ei peritä.

MUISTA

Sinulla on oikeus valita missä huollatat auton. Me ilmoitamme vakuutusyhtiöllesi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Milloin voin tuoda auton vahinkotarkastukseen?

  Voit tuoda auton vahinkotarkastukseen milloin vain. Sinun ei tarvitse varata aikaa, mutta suosittelemme tekemään sen. Ajan voit varata puhelimitse (050 3870 777) tai tällä lomakkeella.

 • Mistä tiedän maksaako vakuutus?

  Mikäli toinen osapuoli on aiheuttanut vahingon, korvaa hänen vakuutusyhtiönsä vahinkotarkastuksessa todetut vauriot. Mikäli vahinko johtui sinusta, niin vakuutusyhtiösi antaa korvauspäätöksen vasta virallisen vahinkotarkastuksen ja vahinkoilmoituksen lähettämisen jälkeen. Joka tapauksessa kannattaa heti tuoda auto Airbagin vahinkotarkastukseen.

 • Pitääkö minun itse laatia vahinkoilmoitus?

  Suosittelemme, että täytät sähköisen vahinkoilmoituksen itse mahdollisimman pian vakuutuspäätöksen saamisen nopeuttamiseksi. Katso linkit täältä. Korjaustöiden kustannusarvion saat vahinkotarkastuksen jälkeen.

  Tarvittaessa neuvomme vahinkoilmoitusten tekemisessä ja annamme myös muuta vahinkoneuvontaa. Mikäli vaurioita on tullut myös vastapuolen autoon,  on vahinkoilmoitus tehtävä viipymättä.

© Copyright 2019 Airbag Automechanika Finland Oy